Zavoli svoje tijelo!

15:52

Hola!

Pogled kroz prozor daje mi jasno do znanja da danas neće biti ništa od odlaska na plažu.Kiša neumorno pada, bura njiše grane, a svemu tome se još pridružila i grmljavina.Jesen, sve liči na jesen.Muka mi je od same pomisli da vani nema sunca.Ali, ovo je Rijeka - kiše godišnje padne više nego u Londonu.
Današnji dan mi je prilika za napisati novi post bez ičijeg ometanja, bar se nadam.Najveći problem većine djevojaka je njihovo tijelo.Ali zašto?Treba ga voljeti baš onakvo kakvo je, naše je.Nitko nije savršen, svi mi imamo nedostatke koji nam bodu oči.Trebamo ih zavoljeti.Pogledaj se u ogledalo, prouči sebe. pronađi sve nedostatke, a onda pažljivo pogledaj sve prednosti.Nema ih?Nije moguće.Svi imamo nešto dobro i nešto čime moramo biti zadovoljni i na čemu nam drugi zavide.Samo neki to ne znaju.Govoriti za sebi da si ružan i davati si pogrdne komentare jasno pokazuje manjak samopouzdanja.Daj si kompliment.Pogledaj se u ogledalo i reci sama sebi nešto poput "Danas super izgledam." ili zalijepi poruku na ogledalo koja će glasiti ovako "Hej curo!Ti si prelijepa!" da ju možeš pročitati svako jutro.Vježbaj.Ako nisi zadovoljna tjelesnom masom, formom ili želiš učvrstiti mišiće, ne preostaje ti ništa drugo.Uz to dolazi i kondicija koja ti je itekako potrebna u životu.Najbolji način je teretana jer počneš li vježbati doma i kažeš si kako ćeš to činiti svaki dan, neće to ići koliko god bila odlučna.Htjet ćeš jedan dan predahnuti, a taj jedan dan će preći u tjedan.Tako će doći do toga da vježbaš 5 dana pa idućih 10 ne, vježbaš 3 dana 2 tjedna ne.Od toga nema koristi.Uplatiš si mjesečnu članarinu za teretanu po svom izboru (koliko puta tjedno želiš ići) i odlaziš te dane.Ali, ako za to nemaš volje i želje nemoj se upuštati u to.Nema ništa gore nego raditi nešto s mukom.
I da, "Ja ne vježbam zato što ne volim svoje tijelo,vježbam zato što ga volim!"Bez usporedbi!Nikad se nemoj uspoređivati s nikim.Zapamti da sve ono što on ima, a ti nemaš vrijedi i obrnuto - sve što ti imaš on nema.To neka ti uvijek bude u glavi.Nitko nije savršen i zato moramo zavoljeti sebe onakve kakvi jesmo jer ako ne zavolim sami sebe kako će nas onda drugi voljeti? 

Do čitanja, Lara.
Što mislite o ovom postu?

Instagram: @laramiljak
Ask.fm: @miljak87
E-mail: miljaklara@gmail.com


You Might Also Like

10 komentari

 1. Wow! Post je odličan i veoma ohrabrujući. Slažem se sa tim da moraš voleti svoje telo. Niko nije savršen, ali ako se malo potrudimo možemo uraditi sve.

  blogfromdreamgirl.blogspot.com - Novi post

  OdgovoriIzbriši
 2. Preeekrasnoo! Slike su divne, tekst još ljepši, a blog ti je također predivan, odmah se pridružujem i čitam ostale postove. ♥♥

  Pink Is My Soul

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovo je tako lijpo, bravo ❤️

  rivapmakeup.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
 4. Divan post, pratim te, molim te uzvrati na moja oba bloga (linkovi ispod) <3

  Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

  OdgovoriIzbriši
 5. Starno prelep post. ❤ Za sticanje samopuzdanja i motivacije. :) Nemam reči, savršeno. ❤
  <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  eslyisworldview.blogsport.com

  OdgovoriIzbriši

Hvala na iskazanom mišljenju! :)

Subscribe