Nova srednjoškolka

16:45

Srednjoškolka.Ni sama nisam svjesna da sam danas kročila u svoju novu školu,srednju školu.Uđeš u razred i vidiš da nema tvog društva,prijatelja s kojima si provela 8 godina.Sad su tu novi ljudi,ali oni ne mogu zamijeniti one stare,one s kojima si provela toliko godina,mjeseci,dana,sati i minuta.Misliš da sanjaš,da ćeš se svakog trena probuditi,ali kad shvatiš da je sve to java više ne znaš što da misliš.U glavi ti je totalni kaos.Toliko misli,toliko pitanja.Zbunjen si.Gledaš oko sebe i samo čekaš kad ćeš ugledati poznato nasmijano lice svoje najbolje prijateljice iz osnovne,a onda shvatiš da se to neće dogoditi.Oko tebe su sve neka nova lica koja su vjerojatno zbunjena kao ti.Fale ti svi koje si nekad 'mrzila' i koji su te živcirali čim ih pogledaš.Treseš se,dlanovi ti se znoje.Ne možeš pohvatati sve riječi koje je tvoj novi razrednik upravo izgovorio.Ne možeš pisati koliko ti se ruke znoje.Kad profesor pokazuje na svakoga da mu kaže svoje ime ti svoje samo ponavljaš u sebi da ga ne bi zaboravila.Kad ga napokon izgovaraš samo odahneš i moliš Boga da te više ništa ne pita.

Prolaziš dvorištem škole s novim društvom i svi vas gledaju,ne znaš kako da se ponašaš,kuda da ideš.Što je drugima u glavi?Zašto tako bulje u nas?Previše pitanja,a niti jednog odgovora.No,ipak kad sve na kraju zbrojiš i nije toliko loše biti u novom okruženju.Sve je to još jedno novo iskustvo,novi doživljaji.Koliko god žalio za osnovnom ne možeš se vratiti,moraš prihvatiti ovo gdje si sad i misliti pozitivno,da će sve biti dobro i da ćeš se uklopiti.

Želim svima koji su danas kao i ja prvi put sjeli u klupu srednje škole sretan početak i da završite ovu i sve iduće godine s odličnim uspjehom i da se lijepo uklopite.Također,sretno i svima drugima danas i u cijeloj ovoj novoj školskoj godini.

P.S. Imala sam potrebu ovo podijeliti s vama,također možete i vi ostaviti svoje iskustvo prvog dana u novoj školskoj godini u komentar.I,naravno dati ideju za idući post. :)

Lysm


You Might Also Like

1 komentari

  1. Odlicnoo , nastavi tako i bices extra <333

    http://myfortunewithyou5.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na iskazanom mišljenju! :)

Subscribe